Kukat ja palvelut

Kukkaloistoa päivääsi Porin Puuvillasta

Ota yhteyttä ›

Upeat kukat, taidokkaat sidonnat ja kauniit asetelmat Porista

Kun haluat piristää kukilla arkeasi, ystävääsi tai jos kaipaat kukkaloistoa juhlapäivääsi, poikkea kukkakauppaamme Porin Puuvillaan tai tee tilaus helposti verkkokaupastamme!

Kauniit kukat tuovat väriä, iloa ja luovat tunnelmaa. Kukat ovat myös oiva tapa kunnioittaa tilaisuutta ja ihana ele muistaa läheistä tai ystävää.

Puuvillan Kukasta Porista saat toiveesi täyttävät kukat, sidonnat ja asetelmat. Löydät meiltä upeat leikkokukat ja viherkasvit, joiden joukossa on varmasti myös juuri sinun silmääsi miellyttäviä vaihtoehtoja. Tuotevalikoimaamme täydentävät ruukut, lahjatavarat ja addressit.

Tervetuloa ihastuttaville kukkaostoksille Porin Puuvillaan!

Tutustu kukkien verkkokauppaan

Kukkakimput ja kukka-asetelmat erilaisiin tilaisuuksiin

Mikäli kaipaat apua suunnitteluun, autamme mielellämme. Tervetuloa kukkakauppaamme Porin Puuvillaan!

Loihdimme kukkakimput ja -asetelmat esimerkiksi häihin, syntymäpäiville ja kastejuhliin. Sidomme myös kauniit hautajaiskukat toiveidesi mukaan.

Mikäli et pääse käymään kukkakaupassamme Porin Puuvillassa, voit tilata kukat vain muutamalla klikkauksella verkkokaupastamme. Lähetämme myös esimerkiksi onnittelukukat puolestasi ja toimitamme kukkalähetyksen suoraan vastaanottajalle.

Jos kaipaat suunnitteluapua esimerkiksi hääkimppuun ja hääkukkiin tai muihin suurempiin kokonaisuuksiin, olethan ajoissa yhteydessä!

Soita meille ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita